cart12 0 Košarica
3 Korisnički račun
Kontaktirajte nas
4 Info

Eterično ulje ružmarin EKO

10ml

Eterično Ulje Ružmarina (Rosmarinus officinalis) - Osvježavajuća Energija za Um i Tijelo

Iskusite vitalnost i pročišćavajuću moć eteričnog ulja ružmarina, vašeg prirodnog partnera za dobrobit i jasnoću uma.

Brza i sigurna dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava iznad 34€
14,27 €
s PDV-om
Količina
Na zalihi

Svojstva i primjena u aromaterapiji:

Eterično ulje ružmarina, dobiveno parnom destilacijom cvjetova i listova Rosmarinus officinalis, prepoznato je po svom bistrom, svježem i biljnom mirisu. Sadrži cineol, kamfen i borneol, koji pridonose njegovim analgetskim, antiseptičkim i antioksidativnim svojstvima.

Podizanje energije i mentalne oštrine:

Ružmarin se koristi u aromaterapiji za poboljšanje koncentracije, memorije i mentalne jasnoće. Njegova stimulirajuća aroma pomaže u smanjenju mentalnog umora i podizanju energije.

Potpora za mišiće i zglobove:

Ulje ružmarina je efikasno u ublažavanju mišićnih bolova, reumatizma i artritisa. Koristi se u masažnim uljima i balzamima za olakšavanje boli i napetosti.

Njega kose i vlasišta:

Zahvaljujući svojim toničkim svojstvima, eterično ulje ružmarina popularno je u proizvodima za njegu kose. Potiče rast kose, smanjuje perut i jača korijen kose.

Podrška respiratornom zdravlju:

Ružmarin se koristi za olakšavanje respiratornih problema poput prehlade, bronhitisa i astme. Inhalacija ulja može pomoći u otvaranju dišnih puteva i ublažavanju kašlja.

Upotreba u domaćinstvu:

Kao prirodni osvježivač zraka, eterično ulje ružmarina koristi se za neutralizaciju neugodnih mirisa i stvaranje ugodne atmosfere u domu.

Sigurnosne napomene:

Važno je koristiti eterično ulje ružmarina s oprezom, osobito kod trudnica, dojilja i male djece. Preporučuje se konzultacija sa stručnjakom prije upotrebe.

Specifične reference

Košarica

Košarica je prazna

3

Korisnički račun

Nemate korisnički račun?
Kreiraj korisnički račun
4