cart12 0 Košarica
3 Korisnički račun
Kontaktirajte nas
4 Info

Eterično ulje eukaliptus EKO

10ml

Eterično ulje eukaliptusa (Eucalyptus globulus) - prirodni izvor osvježenja i zdravlja

Otkrijte snagu eukaliptusa i njegove široke primjene u svakodnevnom životu.

Brza i sigurna dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava iznad 34€
12,02 €
s PDV-om
Količina
Na zalihi

Svojstva i terapeutska upotreba:

Eterično ulje eukaliptusa, ekstrahirano iz listova Eucalyptus globulus, cijenjeno je zbog svojih jedinstvenih antibakterijskih i antiseptičkih svojstava. Bogato cineolom (eukaliptolom), ovaj prirodni eliksir pruža podršku disanju i općem respiratornom zdravlju. Zaista ga je dobro imati kao dio kućne ljekarne za prvu pomoć dok liječnici ne kažu svoje.

Ublažavanje simptoma prehlade i respiratornih problema:

Koristi se kao prirodni tretman za ublažavanje simptoma prehlade, gripe, bronhitisa i sinusitisa. Inhalacija pare s dodatkom ulja eukaliptusa može pomoći u rješavanju začepljenja dišnih puteva, smanjiti kašalj i olakšati disanje.

Njega kože i antiseptička svojstva:

Zahvaljujući svojim antiseptičkim svojstvima, eterično ulje eukaliptusa učinkovito je u tretmanu manjih rana, opeklina, uboda insekata i kožnih infekcija. Potiče brže zacjeljivanje i smanjuje rizik od infekcija. Dakako, znate da se etrična ulja ne stavljaju nerazrijeđena na kožu, uvijek ih aplicirajte razrijeđenog u nekom biljnom ulju tipa badema, jojobe i sl. 

Osnaživanje uma i smanjenje umora:

Njegova osvježavajuća i pročišćavajuća aroma pomaže u smanjenju mentalnog umora, poboljšava koncentraciju i potiče osjećaj svježine. Idealno za upotrebu u radnim i studijskim prostorima kroz difuzor ili aroma lampu.

Primjena u domaćinstvu:

Kao prirodni osvježivač zraka, eterično ulje eukaliptusa čisti i osvježava zrak u domu. Također se koristi u prirodnim čistilima, pridonoseći eliminaciji bakterija i pružanju svježeg mirisa. Dodajte ovo eterično ulje u sredstvo kojeg sami radite i uživajte u mirisu i svježini.

Sigurna upotreba:

Preporučuje se pažljiva upotreba, osobito kod djece i trudnica. Važno je pridržavati se preporučenih doziranja i konzultirati se s profesionalcem prije korištenja. Nikad ne stavljajte eterično ulje nerazrijeđeno na kožu.

Specifične reference

Eucalyptus globulus

Specifične reference

Košarica

Košarica je prazna

3

Korisnički račun

Nemate korisnički račun?
Kreiraj korisnički račun
4