cart12 0 Košarica
3 Korisnički račun
Kontaktirajte nas
4 Info

100% prirodna kozmetika koja voli vašu kožu, s mirisnih polja Male od lavande

Kako je sve počelo?

Ne tako davne 2008 godine u malom selu Rečica Kriška na sjeveroistoku Zagrebačke županije na obroncima Moslavačke gore, nedaleko od Zagreba, malo poljoprivredno gospodarstvo obitelji Trut pokreće ekološki uzgoj lavande Budrovke. Prva lavanda je posađena u proljeće 2008. godine, te je do danas u nadziranoj ekološkoj proizvodnji. Osim uzgoja lavande, gospodarstvo se bavi i proizvodnjom raznih pripravaka od lavande, meda, voćnih rakija i sl. 2012 godine, u Zagrebu najmlađi član OPG-a Ivana Trut, nakon brojnih iskustava u raznim tvrtkama, na raznim poslovnim pozicijama, odlučno kreće u novi samostalni projekt, ovoga puta u svojem aranžmanu sa vlastitom tvrtkom, registrirana za proizvodnu prirodne kozmetike pod imenom brenda Mala od lavande.

Već na samim počecima stvara dobra poznanstva u kozmetičkom i aromaterapijskom svijetu, te sa vanjskim suradnicima priređuje zavidnu paletu od preko 200 prirodnih proizvoda za njegu lica i tijela. Mnogi partneri i vanjski suradnici prate je u radu i potiču na ionako zasićeno tržište gdje od samoga početka stvara visok plasman na tržištu prirodne kozmetike.

Prodaja se zasniva isključivo preko weba i usmenoj preporuci koja je rezultirala vraćanjem kupaca koji su prepoznali višestruku dobrobit ove za sada male Hrvatske tvrtke kako u kvaliteti tako i u prirodnom sastavu proizvoda, a i u vrlo prihvatljivoj cijeni usporedno s mnogim konkurentskim proizvodima. Vizija tvrtke, brend Male od lavande, proširiti se i van granica Hrvatske te tako stvoriti još jedan Hrvatski brend koji će biti prepoznatljiv po kvaliteti i prirodnim sastojcima koji su za zdravlje svakog čovjeka od višestruke dobiti te približiti našu zemlju svjetskom tržištu.

Ponosno, možemo predstavljati i svoj logo koji i sam govori o nama, jer su proizvodi prirodni, nisu testirani na životinjama i nemaju negativnih sastojaka i aditiva štetnih za zdravlje čovjeka. Uz logo ide i naš mali pečat za većinu proizvoda, Vegan friendly što u prevedenom značenju govori da proizvodi nisu životinjskog porijekla. U prvoj polovici godine našeg početka, naša poruka glasi: Ovo je tek naš početak!

Košarica

Košarica je prazna

3

Korisnički račun

Nemate korisnički račun?
Kreiraj korisnički račun
4