cart12 0 Košarica
3 Korisnički račun
Kontaktirajte nas
4 Info
Prirodni sapuni Male od lavande

Sapuni

Sapuni za svakodnevno pranje ruku, za tuširanje, za dubinsko čišćenje kože sa aktivnim ugljenom, za problematičnu kožu sklonu aknama na bazi čajevca i ionskog srebra, sve to nalazi se u ponudi Male od lavande i otprilike zaokružuje potrebe svakog pojedinca bez obzira na tip kože s kojim se nosi. Sapuni Male od lavande ne isušuju kožu jer su napravljeni od visokokvalitetnih maslaca koji održavaju prirodnu barijeru kože.

Sapuni

Aktivni filteri

Sapun za čišćenje lica...

50g

Medicinski ugljen je izvrstan čistač kože, uklanja  masnoću i sve nečistoće sa površine, izvlači mitesere, snažan je detoksikans, dubinski čisti pore i uravnotežava stvaranje sebuma.

Zelena glina bogata je vrijednim mineralima koji zatežu i pomlađuju kožu (silicij, aluminij, željezo, kalcij, magnezij, oligoelementi, titan i ostali vrijedni sastojci). Ima sposobnost izvlačenja štetnih tvari iz kože te odstranjuje gornji sloj mrtvih stanica sa površine kože, potpomaže regeneraciju kože i njezinu prokrvljenost.

Više informacija o proizvodu u "Opisu"

Cijena 6,50 €

Anticelulitni masažni...

130g

Ovo je proizvod koji će zaista izazvati oduševljenje čim ga primite u ruku. Miris naranče, kave i čokolade, specifičnog oblika namijenjenog za kvalitetnu masažu gramaže koja zaista dugo traje. Sadrži koenzim Q10 koji je važan jer djeluje kao antioksidans, potiče stvaranje stanične energije što je izuzetno bitno posebno na dijelovima zahvaćenim celulitom i slabijom cirkulacijom. Potiče elastičnost kože, obnavlja ju i koži daje ljepši izgled.

Više informacija o proizvodu pod opis

Cijena 9,94 €

Košarica

Košarica je prazna

3

Korisnički račun

Nemate korisnički račun?
Kreiraj korisnički račun
4