cart12 0 Košarica
3 Korisnički račun
Kontaktirajte nas
4 Info

Dobro došli na web Male od lavande, gdje zajedno slavimo ljubav prema prirodnoj kozmetici. Kao mali obiteljski brand, svjesni smo važnosti zajednice i vaše podrške u širenju svijesti o prirodnoj kozmetici i njenim benefitima. Stoga smo osmislili novi program lojalnosti koji vam pruža priliku da uživate u našim proizvodima, širite riječ o njima i budete nagrađeni za vašu odanost.

1. Zaradite bodove i ostvarite popuste s našim programom lojalnosti

Za svaku narudžbu na našem web shopu iznad 15€, dobit ćete 5% vrijednosti te narudžbe nazad u obliku bodova lojalnosti koje možete iskoristiti pri sljedećoj kupnji. Na ovaj način želimo vam zahvaliti što podržavate našu misiju promocije prirodne kozmetike i pomažete malim domaćim proizvođačima poput nas.

2. Preporučite nas i budite nagrađeni

Kada preporučite našu prirodnu kozmetiku novom kupcu koji se registrira na našoj web stranici, i vi i novi kupac dobit ćete po 1 bod u protuvrijednosti od 1€. Ovo je naš način zahvale za vašu podršku i pomoć u širenju glasa o kvaliteti domaćih prirodnih proizvoda.

3. Zarađujte proviziju od narudžbi novih kupaca koje ste preporučili

Kao dodatni bonus, od svake narudžbe novog kupca iznad 15€ kojeg ste preporučili, dobivate 2,5% vrijednosti te narudžbe nazad u obliku bodova koje možete skupljati i koristiti kao popust pri vašoj slijedećoj kupnji. 

Detalji:

1. Vrijednost 1 nagradnog boda je 1€. 

2. Bodovi su važeći 90 dana od trenutka kada ste ih osvojili. 

3. Nakon 90 dana, ukoliko niste iskoristili bodove, sustav ih poništava i nisu više aktivni te ih nije moguće pretvoriti u kupon.

4. Samo registrirani korisnici sudjeluju u programu nagrađivanja i osvajanja nagradnih bodova.

5. Minimalni iznos košarice kako bi osvojili bodove prilikom svake narudžbe mora biti viši od 15€.

6. Svaki registrirani kupac prilikom svake narudžbe osvaja 5% vrijednosti te narudžbe nazad u obliku bodova lojalnosti koje može iskoristiti pri sljedećoj kupnji. 

7. Kada preporučite našu prirodnu kozmetiku novom kupcu koji se registrira na našoj web stranici, i vi i novi kupac dobit ćete po 1 bod u protuvrijednosti od 1€.

8. Od svake narudžbe novog kupca kojeg ste preporučili, dobivate 2,5% vrijednosti njegove narudžbe u obliku bodova koje možete skupljati i koristiti kao popust pri vašoj slijedećoj kupnji. 

9. Bodovi nisu prenosivi na druge korisničke račune, vezani su uz mail adresu kojom je obavljena registracija

PREPORUČI I OSVOJI - Korisnički profil

Slika 1.

Slika 2.

KREIRANJE KORISNIČKOG RAČUNA

Slika 3.

Košarica

Košarica je prazna

3

Korisnički račun

Nemate korisnički račun?
Kreiraj korisnički račun
4