Informacije o dostavi

Mala od lavande šalje pakete na cijelom području Hrvatske.

Hrvatska

Cijena dostave je u skladu s pravilima kurirskih službi: 

DPD - 24,75 kn za sve vrste plaćanja osim za pouzeće gdje je 5,00kn dodatna naknada na osnovnu cijenu poštarine. Poštarina za narudžbe iznad 250kn je besplatna, osim kod pouzeća gdje se naplaćuje samo 5,00kn naknada kurirskoj službi za naplatu na kućnom pragu.

- Besplatno u slučaju preuzimanja na lokaciji proizvodnje *

*U slučaju osobnog preuzimanja na lokaciji proizvodnje na adresi Marijana Stilinovića 14/1, Sveta Nedelja, potrebno je prije napraviti narudžbu putem webshopa. Navedena lokacije nije prodajno mjesto. Nakon pripreme narudžbe obavještavamo vas kada možete doći po proizvode.

Isporuka paketa

Sve narudžbe biti će obrađene i pripremljene dostavnim službama za isporuku unutar 7 radnih dana obzirom da proizvode radimo tek po narudžbi. Čim se paket pošalje na adresu kupca, kupac će zaprimiti e-mail i SMS obavijest. Naknadna promjena adrese dostave nije moguća. Ako paket s naručenim proizvodima ne stigne u očekivanom periodu (1-3 radnih dana od narudžbe), pošaljite nam e-mail na info@malaodlavande.com kako bismo poduzeli potrebne mjere.

Osobno preuzimanje

Iako Mala od lavande funkcionira kao online web shop, moguće je naručene proizvode preuzeti i osobno, ali prije toga je potrebno izvršiti uplatu virmanom ili karticom i ona mora biti evidentirana s naše strane. Nije moguće preuzimanje i plaćanje u gotovini u našem prostoru, već isključivo putem uplate virmanom (opća uplatnica ili internet bankarstvo) odnosno kreditnom karticom. Osobno preuzimanje moguće je radnim danom kako slijedi: PON-ČET 8:00 do 16:30 i PET 8:00 do 14:00 uz uvjet da ste dobili mail da je Vaša narudžba spremna za preuzimanje.

600x399 (0x0)
57.25 KiB
600x400 (0x0)
58.03 KiB