Informacije o dostavi

Mala od lavande šalje pakete na cijelom području Hrvatske i Slovenije.

Hrvatska

Besplatnu dostavu moguće je ostvariti za sve narudžbe iznad 150 kuna koje se šalju Hrvatskom poštom.

Za narudžbe čija je vrijednost ispod 150 kuna naplaćuje se cijena dostave:

- 15 kuna u slučaju standardne dostave Hrvatske pošte
- 35 kuna u slučaju dostave GLS dostavnom službom
- Besplatno u slučaju preuzimanja na lokaciji proizvodnje *

*U slučaju osobnog preuzimanja na lokaciji proizvodnje na adresi Marijana Stilinovića 14/1, Sveta Nedelja, potrebno je prije napraviti narudžbu putem webshopa. Navedena lokacije nije prodajno mjesto. Nakon pripreme narudžbe obavještavamo vas kada možete doći po proizvode.

Slovenija

Način dostave i dostavna služba

- Standardna dostava Hrvatske pošte 

Standardna dostava Hrvatske pošte - https://www.posta.hr/

hrvatska posta

Dostavna služba Hrvatske pošte dostavlja sve Mala od lavande pakete na kućnu adresu. U trenutku kada pošaljemo paket s naše lokacije. U slučaju dostave Poštom na vašu adresu, paket može preuzeti bilo tko od osoba na adresi dostave (ne mora biti naručioc). Ukoliko dostavljač ne pronađe nikoga na adresi, ostavit će obavijest u poštanskom sandučiću.

Praćenje poštanskih pošiljaka Track&Trace - https://www.posta.hr/tracktrace.aspx

Dostava GLS dostavnom službom na vašu adresu - https://www.paket.hr/

gls

Dostavna služba GLS dostavlja sve Mala od lavande pakete na kućnu adresu kupaca. U trenutku kada pošaljemo paket s naše lokacije primit ćete email i SMS i u roku 1-2 radna dana paket bi trebao stići na vašu adresu. U slučaju dostave GLS-om na vašu adresu, paket može preuzeti bilo tko od osoba na adresi dostave (ne mora biti naručioc). Ukoliko dostavljač ne pronađe nikoga na adresi, ostavit će obavijest u poštanskom sandučiću ili će Vas kontaktirati na broj telefona/mobitela kako bi se dogovorili o novom terminu dostave.

Napomena: Zbog brže dostave, dostava GLS dostavnom službom je skuplja.

Praćenje pošiljaka  - https://www.paket.hr/

Isporuka paketa

Sve narudžbe biti će obrađene i pripremljene dostavnim službama za isporuku unutar 7 radnih dana obzirom da proizvode radimo tek po narudžbi. Čim se paket pošalje na adresu kupca, kupac će zaprimiti e-mail i SMS obavijest. Naknadna promjena adrese dostave nije moguća. Ako paket s naručenim proizvodima ne stigne u očekivanom periodu (1-3 radnih dana od narudžbe), pošaljite nam e-mail na info@malaodlavande.com kako bismo poduzeli potrebne mjere.

Osobno preuzimanje

Iako Mala od lavande funkcionira kao online web shop, moguće je naručene proizvode preuzeti i osobno, ali prije toga je potrebno izvršiti uplatu virmanom ili karticom i ona mora biti evidentirana s naše strane. Nije moguće preuzimanje i plaćanje u gotovini u našem prostoru, već isključivo putem uplate virmanom (opća uplatnica ili internet bankarstvo) odnosno kreditnom karticom. Osobno preuzimanje moguće je radnim danom kako slijedi: PON-ČET 8:00 do 16:30 i PET 8:00 do 14:00 uz uvjet da ste dobili mail da je Vaša narudžba spremna za preuzimanje.