cart12 0 Košarica
3 Korisnički račun
Kontaktirajte nas
4 Info

Hidrolat Lavandina

200ml

Hidrolat lavandina je među najomiljenijim hidrolatima zbog svog smirujućeg i regenerativnog djelovanja na osjetljivoj koži.

Može se koristiti u maskama za hidrataciju kože, kao tonik za lice, kao ovlaživač zraka u prostorijama sa centralnim grijanjem, te nakon brijanja i depilacije za spečavanje upale.             

Više informacija o proizvodu u "Opisu"

Brza i sigurna dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava iznad 34€
7,15 €

34,15 € / po litri

s PDV-om
Količina
Rasprodano

Smiruje kožu nakon sunčanja, opekotina, ugriza insekata i svrbeža. Preporuča se koristiti u obliku spreja prije nanošenja sredstva za sunčanje jer vlaži kožu i sprečava oštećenje visokom temperaturom kod sunčanja. Omiljen je hidrolat kod njege male djece jer smiruje dječju kožu, pa se preporuča u kupkama, kao tonik nakon kupanja, za njegu dječje guze i sl.

Hidrolat lavandina idealan je za njegu gotovo svih tipova kože, zbog uravnotežene pH vrijednosti. Djeluje regenerativno, pročišćavajuće, rashlađujuće.

Izvrstan je za njegu osjetljive kože, kao i kod akni i drugih upalnih stanja kože.

Pomaže u održavanju vlažnosti kože tijekom izlaganja suncu i sprečava oštećenja uzokovana vjetrom i visokom temperaturom.

U hidrolatu nema alkohola niti bilo kakvih drugih dodataka.

TIP: Može se koristiti kod peglanja, uz vodu u peglu ulijte i malo hidrolata, veš će imati miris lavande No, ukoliko nabavite hidrolat nemojte se začuditi kad ga pomirišite a on "smrdi". Ima jak miris koji je u početku vrlo neugodan, ali s vremenom hlapi i naviknete se na njega. Ipak je ovo lavandin, hibrid lavande koji ima puno oštriji i intenzivniji miris od same lavande.

Specifične reference

Lavandula Hybrida Flower Water

Specifične reference

Košarica

Košarica je prazna

3

Korisnički račun

Nemate korisnički račun?
Kreiraj korisnički račun
4