cart12 0 Košarica
3 Korisnički račun
Kontaktirajte nas
4 Info

Eterično ulje menta EKO

10ml

Eterično Ulje Mente (Mentha piperita) - Osnažujuća Svježina za Tijelo i Um

Doživite osvježavajuće i pročišćavajuće učinke ulja mente, prirodnog izvora energije i svježine.

Brza i sigurna dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava iznad 34€
14,68 €
s PDV-om
Količina
Na zalihi

Svojstva i aromaterapijska primjena:

Eterično ulje mente, dobiveno parnom destilacijom listova Mentha piperita, prepoznatljivo je po svom intenzivnom, svježem i pročišćavajućem mirisu. Bogato je mentolom i mentonom, koji pridonose njegovim analgetskim, antiseptičkim i antispazmodičnim svojstvima.

Olakšanje disanja i simptoma prehlade:

Ulje mente je izuzetno u olakšavanju disanja i simptoma povezanih s prehladama, sinusitisom i astmom. Inhalacija pare s dodatkom ulja mente može pomoći u otvaranju dišnih puteva i ublažavanju začepljenja.

Bolovi i napetost mišića:

Ulje mente se često koristi u masažnim uljima i gelovima za olakšavanje bolova u mišićima, glavobolje i migrene. Njegova hladna i osvježavajuća senzacija pruža trenutno olakšanje.

Probavno zdravlje:

Koristi se za ublažavanje probavnih tegoba, uključujući nadutost, grčeve i sindrom iritabilnog crijeva. Njegovo antispazmodično djelovanje pomaže u smirivanju probavnog sustava.

Mentalna oštrina i koncentracija:

Ulje mente poznato je po svojoj sposobnosti da osvježi um, poboljša koncentraciju i mentalnu jasnoću, što ga čini idealnim za upotrebu tijekom studiranja ili rada.

Upotreba u domaćinstvu:

Kao prirodni osvježivač zraka, eterično ulje mente može se koristiti za eliminaciju neugodnih mirisa i stvaranje svježe i čiste atmosfere.

Sigurnosne napomene:

Važno je koristiti eterično ulje mente s oprezom, osobito kod trudnica, dojilja i male djece. Preporučuje se konzultacija s profesionalcem prije upotrebe.

Specifične reference

Košarica

Košarica je prazna

3

Korisnički račun

Nemate korisnički račun?
Kreiraj korisnički račun
4