cart12 0 Košarica
3 Korisnički račun
Kontaktirajte nas
4 Info

Eterično ulje naranče EKO

10ml

Eterično ulje naranče (Citrus sinensis) - Citrusna svježina za osvježenje i harmoniju

Zamislite da svaki dah donosi energiju sunčeve svjetlosti i svježine naranče.

Brza i sigurna dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava iznad 34€
14,55 €
s PDV-om
Količina
Na zalihi

Svojstva i aromaterapijska primjena:

Eterično ulje naranče, ekstrahirano iz kore plodova Citrus sinensis, cijenjeno je zbog svoje tople, svježe i slatke arome. Sadrži obilje d-limonena, moćnog antioksidanta, koji pridonosi njegovim antiseptičkim, antiinflamatornim i antidepresivnim svojstvima.

Podizanje raspoloženja i umirivanje uma:

U aromaterapiji, ulje naranče se koristi za smanjenje anksioznosti, stresa i simptoma depresije. Njegova vesela i opuštajuća aroma poboljšava raspoloženje i potiče osjećaj radosti i optimizma.

Njega kože:

Ulje naranče je izuzetno u tretmanima za njegu kože zbog svojih regenerativnih svojstava. Pomaže u smanjenju bora, potiče proizvodnju kolagena, te pomaže u očuvanju mladolikog izgleda kože. Koristi se i za tretmane protiv akni zahvaljujući svojim antibakterijskim svojstvima.

Podrška probavnom sustavu:

Koristi se u narodnoj medicini za olakšavanje probavnih smetnji, poticanje apetita i kao podrška u detoksikaciji tijela.

Upotreba u domaćinstvu:

Osim što se koristi kao osvježivač zraka, eterično ulje naranče efikasno je u prirodnim čistilima, pružajući antibakterijsko djelovanje i ugodan miris.

Sigurnosne upute:

Budući da je ulje fotosenzitivno, preporučuje se izbjegavanje izlaganja suncu nakon nanošenja na kožu. Preporučuje se umjerena upotreba i konzultacija s profesionalcem prije upotrebe.

Specifične reference

Citrus sinensis

Specifične reference

Košarica

Košarica je prazna

3

Korisnički račun

Nemate korisnički račun?
Kreiraj korisnički račun
4