cart12 0 Košarica
3 Korisnički račun
Kontaktirajte nas
4 Info

Kolekcija MEN

Set sadrži:

1. Šampon za kosu

2. Gel za tuširanje

3. Kremu za lice

4. Prirodni dezodorans

Šampon za kosu za muškarce - Obogaćen provitaminom B5 omekšava kosu, hidratizira vlasište, ublažava iritacije tjemena i kože, sprječava upale i regenerira. Odličan je za sve tipove kose.

KEEPING NATURAL COOL je osjećaj koji ostavlja ovaj prirodni gel za tuširanje. Koža će biti nahranjena, vi ćete se osjećati osvježeno, a higijena zadovoljena.

Tu je i prirodna krema za lice.

Ubrizgali smo u nju sve bogate i prirodne sastojke koji su potrebni u njezi kože lica: Q10, kolagen, te brzo upijajuća svojstva koja hidratiziraju i čine ovu kremu odličnom za dnevnu i noćnu njegu.

Deo krema sa 100% učinkom sprečavanja neugodnih mirisa. Dolazi sa garancijom - ako vam ne izdrži cijeli dan vraćamo novac!

Brza i sigurna dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava iznad 34€
37,40 €
s PDV-om
Količina
Na zalihi

Komplet za muškarce

Set sadrži:

1. ŠAMPON ZA KOSU

2. GEL ZA TUŠIRANJE

3. KREMU ZA LICE

4. PRIRODNI DEZODORANS

Šampon za kosu za muškarce - Natural wind in your hair ne odnosi se samo na kvalitetnu brigu s prirodnim sastojcima za kosu, već i za vlasište. Bez obzira imate li osjetljivo, prhutavo ili masno vlasište, te slabiju, oštećenu ili normalnu kosu, ne morate više muku mučiti s izborom šampona. Mala od lavande prirodni šampon za kosu za muškarce dovoljno je snažan, a opet nježan da se pobrine za sve. Obogaćen provitaminom B5 omekšava kosu, hidratizira vlasište, ublažava iritacije tjemena i kože, sprječava upale i regenerira. Odličan je za sve tipove kose.

___

Mala od lavande elegantnog crnog dizajna, u koju spada i ovaj prirodni gel za tuširanje za muškarce. KEEPING NATURAL COOL je definitivno osjećaj koji ostavlja ovaj prirodni gel za tuširanje muškog mirisa.

Koža će biti nahranjena, vi ćete se osjećati osvježeno, a higijena zadovoljena.

Samo vaša bočica ispod tuša, da nema zabune više ;)

___

U ovu kolekciju spada i ova prirodna krema za lice za muškarce koja odgovara svakom životnom stilu.

Ne morate više krasti kreme svojim boljim polovicama, dapače, možda ćete od sada kremu za lice morati skrivati od njih.

Ubrizgali smo u nju sve bogate i prirodne sastojke koji su potrebni u njezi kože lica: Q10, kolagen, te brzo upijajuća svojstva koja hidratiziraju i čine ovu kremu odličnom za dnevnu i noćnu njegu. Ustvari, za svakodnevnu njegu, jer sastojci vas ne moraju previše opterećivati.

Dovoljno je da znate da je ovo prirodna muška krema za lice koja savršeno pristaje motu „fits your lifestyle“.

Osim bogatog prirodnog sastava, nježnog je mirisa pa može dodatno poslužiti i kao aftershave.

___

Deo krema sa 100% učinkom sprečavanja neugodnih mirisa.

Dolazi sa garancijom - ako vam ne izdrži cijeli dan vraćamo novac!

Svi prirodni dezodoransi Mala od lavande garancija su feel free osjećaja jer daju osjećaj svježine i zaštitu kroz cijeli dan bez da zatvaraju pore. Neugodne mirise neutraliziraju, a pri tom su slobodni od parabena, aluminij klohodirata, alkohola i ostalih neželjenih sastojaka.

Specifične reference

Košarica

Košarica je prazna

3

Korisnički račun

Nemate korisnički račun?
Kreiraj korisnički račun
4