cart12 0 Košarica
3 Korisnički račun
Kontaktirajte nas
4 Info

Šampon za kosu MEN

Dame moje, koliko puta vam se desilo da se vaš muškarac istuširao ili oprao kosu vašim zadnjim kapima omiljenog šampona? Ili možda regeneratorom? Pitam onako, iz vlastitog iskustva :)
Objašnjenje je da je bočica pod tušem, a sve izgleda šareno i isto.
Zato donosim šampon za kosu (i gel za tuširanje u istoj kategoriji) u CRNOJ boji kako bi naši najdraži muškarci uspjeli napokon razlikovati bočice ;)

Brza i sigurna dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava iznad 34€
7,70 €

38,49 € / po litri

s PDV-om
Količina
Na zalihi

Šampon za kosu za muškarce - Natural wind in your hair ne odnosi se samo na kvalitetnu brigu s prirodnim sastojcima za kosu, već i za vlasište. Bez obzira imate li osjetljivo, prhutavo ili masno vlasište, te slabiju, oštećenu ili normalnu kosu, ne morate više muku mučiti s izborom šampona. Mala od lavande prirodni šampon za kosu za muškarce dovoljno je snažan, a opet nježan da se pobrine za sve. Obogaćen provitaminom B5 omekšava kosu, hidratizira vlasište, ublažava iritacije tjemena i kože, sprječava upale i regenerira. Odličan je za sve tipove kose.

Specifične reference

Aqua, Coco Glucoside, Potassium Palmitate, Potassium Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Panthenol - provitamin B5, Sodium Chloride, Xanthan gum, Dehydroacetic Acid (and) Benzyl Alcohol, Fragrance.

Specifične reference

Košarica

Košarica je prazna

3

Korisnički račun

Nemate korisnički račun?
Kreiraj korisnički račun
4