cart12 0 Košarica
3 Korisnički račun
Kontaktirajte nas
4 Info

Eterično ulje limun EKO

10ml

Eterično Ulje Limuna (Citrus limon) - Svježina i Čistoća za Svaki Dan

Zaživite s energijom i čistoćom koju donosi prirodna esencija limuna.

Brza i sigurna dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava iznad 34€
16,03 €
s PDV-om
Količina
Na zalihi

Svojstva i aromaterapijska upotreba:

Eterično ulje limuna, dobiveno hladnim prešanjem kore limuna (Citrus limon), prepoznato je po svojoj svijetloj, osvježavajućoj i pročišćavajućoj aromi. Sadrži visoke koncentracije limonena, koji pridonosi njegovim antiseptičkim, detoksikacijskim i antidepresivnim svojstvima.

Osvježenje uma i tijela:

Ulje limuna koristi se u aromaterapiji za poboljšanje raspoloženja i smanjenje stresa. Njegova svijetla i citrusna aroma potiče osjećaj svježine i energije, čineći ga idealnim za upotrebu tijekom dana za mentalnu jasnoću i koncentraciju.

Njega kože:

Zahvaljujući svojim astringentnim svojstvima, eterično ulje limuna učinkovito je u tretmanima za kožu. Pomaže u smanjenju masnoće kože, pročišćava pore i može doprinijeti smanjenju pojave akni.

Poticanje probavnog zdravlja:

Ulje limuna koristi se za poticanje probavnog sustava, olakšavanje probavnih smetnji te kao podrška u detoksikaciji tijela.

Korištenje u domaćinstvu:

U domaćinstvu, ulje limuna se često koristi u prirodnim čistilima zbog svojih dezinfekcijskih svojstava. Pruža učinkovitu čistoću i ostavlja svjež i ugodan miris.

Sigurnosne napomene:

Eterično ulje limuna je fotosenzitivno, stoga je potrebno izbjegavati izlaganje suncu nakon njegove primjene na koži. Preporučuje se umjerena upotreba i konzultacija sa stručnjakom.

Specifične reference

Košarica

Košarica je prazna

3

Korisnički račun

Nemate korisnički račun?
Kreiraj korisnički račun
4