cart12 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
"Nova godina, novi počeci" - to je ono što mnogi od nas kažu početkom svake nove godine. A što bi bilo bolji početak od promjene našeg pristupa ljepot
Posted by   |  02/01/2023 18:35:38   |   Novosti   |   0 Comments
"Nova godina, novi počeci" - to je ono što mnogi od nas kažu početkom svake nove godine. A što bi bilo bolji početak od promjene našeg pristupa ljepot

Prirodna kozmetika je sve popularnija I prati taj trend vec duže vrijeme, I slobodno mogu reći, s dobrim razlogom. Proizvodi koji se temelje na prirodnim sastojcima ne samo da su blagi za kožu, već su i često učinkovitiji od onih sintetičkih. Mnogi prirodni sastojci, poput meda, avokada i aloe vere, koriste se već stoljećima zbog svojih ljekovitih svojstava za kožu. Ovi sastojci mogu pomoći u hranjenju, hidrataciji i zaštiti kože, te je tako učiniti zdravom i sjajnom.

Osim što su dobri za vašu kožu, prirodni proizvodi za njegu kože su i bolji za okoliš. Mnogi od njih se temelje na sastojcima koji se dobivaju iz održivih, ekološki prihvatljivih praksi, a također se često pakiraju u ekološke ambalaže, poput recikliranog materijala ili biorazgradivog pakiranja, baš poput naše ambalaže.

Uključivanje prirodne kozmetike u vašu rutinu njezine kože može biti teško, posebno ako ste navikli na sintetičke proizvode I ponekad zna doći do reakcije na koži u tom procesu prilagodbe. 

No, nova godina je savršen moment da počnete malo po malo, postupno povećavajući broj prirodnih proizvoda za njegu kože koje koristite. Nemojte pokušati zamijeniti sve svoje proizvode odjednom, već pokušajte zamijeniti samo jedan ili dva proizvoda u startu. To će vam omogućiti da vidite kako vaša koža reagira na prirodne proizvode i prilagodite svoju rutinu prema tome.

Možete također pokušati uključiti prirodne sastojke u svoju rutinu za njegu kože tako što ćete napraviti vlastite DIY tretmane kod kuće. Mnogi prirodni sastojci lako se mogu naći u kuhinji i koristiti za stvaranje hranjivih maski i pilinga za lice. Ovo je odličan način da se opustite i istovremeno uključite prirodne proizvode u svoju rutinu, samostalno, uz nula eura/kuna troška.

Kada kupujete, tražite proizvode koji su bez sintetičkih aditiva i mirisa, te odaberite marke koje su transparentne u vezi svojih sastojaka i praksi dobivanja sastojaka. Uz malo truda, lako je stvoriti prirodnu i učinkovitu rutinu za njegu kože koja vama odgovara!

Zašto ne biste isprobali prirodnu kozmetiku u novoj godini i vidjeli koristi za sebe? Sigurni smo da će vaša koža biti zahvalna!

S ljubavlju,

Mala od lavande

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Shopping Cart

Cart is empty

3

Account

No account?
Create one here
4