cart12 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Čajevac - dobro je znati
Posted by   |  10/03/2023 11:07:09   |   Novosti   |   0 Comments
Čajevac - dobro je znati

Eterično ulje čajevca je popularan sastojak u kozmetičkim proizvodima zbog svojih protuupalnih, antibakterijskih i antifungalnih svojstava i zato ga u Maloj od lavande jako volimo i nastojimo ga uklopiti u naše proizvode.

EU čajevca ima moćna antibakterijska svojstva koja mogu pomoći u liječenju akni, smanjenju crvenila i drugih problema s kožom. Zato smo osmislili cijelu kolekciju čajevac koja sadrži 5 proizvoda koji već godinama pomažu vašoj koži.

Uz to, ono je također korisno za njegu kose, jer može pomoći u suzbijanju peruti i poticati zdrav rast kose. To je razlog što smo ga inkorporirali u naš najprodavaniji šampon od koprive. Koristimo ga kako bi se suzbila perut i iritacija vlasišta. Osim toga, ovo ulje može pomoći u jačanju kose i stimuliranju njenog rasta.

Eterično ulje čajevca također se koristi u pastama za zube, ustima za ispiranje i drugim proizvodima za oralnu njegu zbog svojih antibakterijskih svojstava. Može pomoći u sprečavanju karijesa i ublažavanju upale desni. Isto se nalazi također u našoj pasti za zube koju toliko volite već gotovo 12 godina.

Važno! je napomenuti da se eterično ulje čajevca ne smije koristiti nerazrijeđeno na koži, jer može izazvati iritaciju i opekline. Stoga, uvijek provjerite upute proizvođača i pravilno razrijedite ulje prije korištenja ako ga koristite čisto.

Ovo vrijedi za sva eterična ulja, budite oprezni kod njihovog samostalnog korištenja na koži.

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Shopping Cart

Cart is empty

3

Account

No account?
Create one here
4