cart12 0 Košarica
3 Korisnički račun
Kontaktirajte nas
4 Info

2FACED maslac za skidanje šminke

50ml

Najtemeljitije čišćenje lica i skidanje šmike!

[Odobrile svekrve] :)

Ne znam kako vaše ali moja se kune da joj nema boljeg proizvoda za skidanje šminke i hranjenje lica od "onog kostura" kako ga ona zove. :)

Više informacija o proizvodu u "Opisu"

Brza i sigurna dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava iznad 34€
10,60 €

212,09 € / po litri

s PDV-om
Količina
Na zalihi

Maslac za temeljito čišćenje lica i skidanje šminke. 

Proizvod je baziran na vrlo jednostavnom i učinkovitom sastavu koji omogućava brzo i efikasno odstranjivanje svakog makeupa i čišćenje lica od dnevnih nečistoća. Nema mirisa i potpuno je neutralan.

Nedostatak ostalih sredstava za skidanje šminke je nedovoljna snaga kod uklanjanja maskare - sa našim proizvodom to nije slučaj.

NAČIN UPOTREBE:

1. Manju količinu proizvoda dobro utrljati u suho lice i dobro umasirati kako biste razmazali sav makeup koji imate na koži

2. Umijte se toplom vodom uz lagano trljanje

3. Obrišite lice

Proizvod će se kod umivanja toplom vodom malo zapjeniti, normalno je da koža bude masna i nakon umivanja, samo obrišite lice, sva masnoća će nestati, a tijekom umivanja koža će se predivno nahraniti i lice će nakon čišćenja biti mekano i nježno na dodir. Manje zahtjevnoj koži nakon ovog proizvoda neće biti potrebna dodatna njega.

Uživajte!

Specifične reference

Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Polisorbate 20

Specifične reference

Kliknite na sličicu kako biste učitali video.

Košarica

Košarica je prazna

3

Korisnički račun

Nemate korisnički račun?
Kreiraj korisnički račun
4