cart12 0 Košarica
3 Korisnički račun
Kontaktirajte nas
4 Info

Anticelulitni masažni piling sapun

130g

Ovo je proizvod koji će zaista izazvati oduševljenje čim ga primite u ruku. Miris naranče, kave i čokolade, specifičnog oblika namijenjenog za kvalitetnu masažu gramaže koja zaista dugo traje. Sadrži koenzim Q10 koji je važan jer djeluje kao antioksidans, potiče stvaranje stanične energije što je izuzetno bitno posebno na dijelovima zahvaćenim celulitom i slabijom cirkulacijom. Potiče elastičnost kože, obnavlja ju i koži daje ljepši izgled.

Više informacija o proizvodu pod opis

Brza i sigurna dostava
100% sigurna kupnja
Besplatna dostava iznad 34€
6,46 €
CIJENA U ZADNJIH 30 DANA 9,94 €
Popust -35%

49,70 € / po litri

s PDV-om
Ograničena posebna ponuda! Istječe:
Količina
Na zalihi

Koenzim Q10 uobičajen je u kremama za lice međutim mi smo ga uglazbili u ovaj sapun jer i ovi problematični dijelovi tijela nisu ništa manje bitni od lica.
Kofein i koenzim Q10 saveznici su u borbi protiv celulita. Činjenica je da niti jedna naša stanica ne može preživjeti bez koenzima Q10.

Ovaj sapun odličan je kod prekomjernog izlaganja suncu jer antioksidativno djelovanje pomaže stanicama da se obrane od oksidacijskog stresa pri čemu Q10 štiti stanicu.

Proizvodnja koenzima Q10 u našem organizmu s godinama se smanjuje i to već u dvadesetim godinama. Samim time gubi se elasticitet kože i ona postaje suha i umorna.

Ovaj sapun pomoću svog fantastičnog sastava učinkovit je kod smanjivanja vidljivosti celulita, prokrvljenosti i cirkulacije, a dobre rezultate pokazuje u tome da učvršćuje opuštenu kožu što se posebno dobro vidi kroz redovito korištenje.

Specifične reference

Sodium palminate, Sodium castorate, Sodium cocoate, Glycerin, Sucrose, Sorbitol, Aqua, Coco glucoside, Ubiquinone (Coenzyme Q10), Coffea Arabica (Coffee), Fragrance

Specifične reference

Kliknite na sličicu kako biste učitali video.

Košarica

Košarica je prazna

3

Korisnički račun

Nemate korisnički račun?
Kreiraj korisnički račun
4