zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Sapun lavanda

24,90 HRK
s PDV-om Dostava: unutar nekoliko dana

50g, razni kalupi

Količina

E-mail potvrda

Nakon izrade i potvrde narudžbe, na e-mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete e-mail potvrdu da je narudžba zaprimljena. Potvrda se generira automatski od strane servera te prosljeđuje kupcu u trenutku potvrde narudžbe.

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo provjerite:

  • 1. Da li je poruka u vašem Junk/Spam folderu
  • 2. Da li je vaš mailbox pun
  • 3. Da li se artikli nalaze u vašoj košarici nakon prijave na stranicu Mala od lavande te u tom slučaju ponovite proces naručivanja.

Napomena:

Kod odabira Kartičnog plaćanja, molimo pričekajte da vas na kraju procesa plaćanja sustav vrati na stranicu Male od lavande.

Lavander sapun, od eteričnog ulja lavandina vjerojatno na prvi pogled izgleda super primamljivo po svom obliku, kao da je direktno došao sa polja lavande negdje iz Francuske Provanse ali još bolja fora je to što je došao iz radionice Male od lavande iz Hrvatske, koja ima super eterično mirišljavo ulje lavandina koje po svojem sastavu nimalo ne zaostaje za Francuskom lavandom.

Super miriši, smiruje, dezinficira i pjeni.

____________________

Lavender soap, essential oil of lavender is likely at first glance looks great compelling for its form, as if it came directly from the lavender fields of Provence, somewhere in France or even better it is that it came from the workshop of the La petite lavande from  Croatia, which has super fragrant essential oil of lavender, which for its part is not inferior to the French lavender. 

It smells delicious, soothes, disinfects and foams.

Podaci

Sirovisnki sastav
Bio glicerinska baza, eterično ulje lavandina i prehtambena boja