zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Krema protiv komaraca

65,00 HRK
s PDV-om Dostava: unutar nekoliko dana

80g

Količina

E-mail potvrda

Nakon izrade i potvrde narudžbe, na e-mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete e-mail potvrdu da je narudžba zaprimljena. Potvrda se generira automatski od strane servera te prosljeđuje kupcu u trenutku potvrde narudžbe.

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo provjerite:

  • 1. Da li je poruka u vašem Junk/Spam folderu
  • 2. Da li je vaš mailbox pun
  • 3. Da li se artikli nalaze u vašoj košarici nakon prijave na stranicu Mala od lavande te u tom slučaju ponovite proces naručivanja.

Napomena:

Kod odabira Kartičnog plaćanja, molimo pričekajte da vas na kraju procesa plaćanja sustav vrati na stranicu Male od lavande.

Još jedan proizvod za borbu protiv krvopija u obliku kreme, jednostavna za korištenje za one koje ne vole sprej varijantu. Obogaćenog je sastava sa dodatkom ulja citronele, ružmarina, limunske trave i lavandina.

Napomena: Obavezno držati u frižideru.

____________________

Another product to combat bloodsuckers in the form of creams, easy to use for those who do not like spray version. Enriched the composition with the addition of oil of citronella, rosemary, lemongrass and lavender. 

Note: Be sure to refrigerate.

Podaci

Sirovisnki sastav
Macerat cvijetova lavandina, hidrolat lavandina, pčeljinji vosak, eterična ulja citronele, ružmarina, limunske trave i lavandina