zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Biljni glicerin

24,90 HRK
s PDV-om Dostava: unutar nekoliko dana

200ml

Količina

E-mail potvrda

Nakon izrade i potvrde narudžbe, na e-mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete e-mail potvrdu da je narudžba zaprimljena. Potvrda se generira automatski od strane servera te prosljeđuje kupcu u trenutku potvrde narudžbe.

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo provjerite:

  • 1. Da li je poruka u vašem Junk/Spam folderu
  • 2. Da li je vaš mailbox pun
  • 3. Da li se artikli nalaze u vašoj košarici nakon prijave na stranicu Mala od lavande te u tom slučaju ponovite proces naručivanja.

Napomena:

Kod odabira Kartičnog plaćanja, molimo pričekajte da vas na kraju procesa plaćanja sustav vrati na stranicu Male od lavande.

Biljni glicerin ili glicerol je gusta, viskozna prozirna tekućina bez mirisa, daje koži vlažnost i mekoću. Prirodan je i nije štetan po zdravlje. Sam po sebi djeluje protuuplano.

Može se koristiti u kombinaciji sa nekim hidrolatom (do 10%) kao regenerator za kosu na način da se nanese na tjeme nakon pranja kose, ostavi nekoliko minuta da djeluje i ispere. Možete mu dodati nekoliko kapi eteričnog ulja po želji i time zamirišati kosu.

Neizostavan element kod izrade domaćih kozmetičkih preparata, potpuno biljni proizvod čistoće 99,5%. Idealan za dodatak u sapune, kreme, losione i tonike...

____________________

Herbal glycerin or glycerol, is a thick, viscous liquid transparent odorless fluid, gives the skin moisture and softness. It is a natural and not harmful to health. Itself acts anti-inflammatory. 

It can be used in combination with a Hydrolat (10%) as a hair conditioner in a manner that is applied to the scalp after shampooing, allowed to act for several minutes and washed. You can add a few drops of essential oil of your choice an with him make your hair have nice smell.

An essential element in making local preparations, completely herbal product purity of 99.5%. Ideal for addition in soaps, creams, lotions and tonics ...