cart12 0 Košarica
3 Korisnički račun
Kontaktirajte nas
4 Info
Support small producers
Objavio   |  20/04/2023 12:43:12   |   Novosti   |   0 Komentara
Podržite male proizvođače

Podržavanje malih proizvođača može biti važan korak u podršci lokalnoj ekonomiji i održivosti.

Male tvrtke često se suočavaju s mnogim izazovima u poslovanju, uključujući poteškoće u pronalaženju tržišta, konkurentnost velikih igrača na tržištu i ograničeno financiranje.

Međutim, podrška malim proizvođačima može imati velik utjecaj na zajednicu i na same tvrtke koje se bore na tržištu sa ograničenim resursima.

Jedan od načina na koje možete pridonijeti jest kupovina njihovih proizvoda. To može uključivati kupovinu hrane i pića od lokalnih poljoprivrednika, kupovinu ručno izrađenih proizvoda od lokalnih umjetnika i obrtnika ili kupovinu od malih tvrtki koje proizvode različite vrste robe.

Kupovina od malih proizvođača ne samo da podržava lokalnu ekonomiju, već također može biti i ekološki odgovornija opcija, s obzirom da se proizvodi mogu proizvoditi uz manje otpada i zagađenja jer je većinom sva proizvodnja bazirana na ručnoj izradi bez velikih strojeva i pogona.

Osim kupovine od malih proizvođača, možete im pomoći i na druge načine; možete podijeliti informacije o njihovim proizvodima putem društvenih medija, sudjelovati u lokalnim događajima i sajmovima na kojima su izloženi njihovi proizvodi, ili jednostavno razgovarati o njima s drugima i kroz svoju preporuku utjecati na cijelu priču.

Važno je shvatiti da podrška malim proizvođačima ne znači nužno izbjegavanje velikih trgovaca.

Velike tvrtke često nude proizvode po pristupačnim cijenama i nude širok izbor robe, a mogu biti korisne i za potrošače koji traže specifične proizvode. Međutim, kupovina od malih proizvođača može biti izvrstan dodatak vašem shopping iskustvu, te im pomoći da ostanu konkurentni na tržištu.

Podržite male proizvođače u svim branšama, nerjetko dobivate proizvod koji je kvalitetniji od onog koji je izašao iz masovne proizvodnje. Male serije garantiraju bolju kvalitetu i svježinu proizvoda kod kozmetike i hrane, a svakako puno više ljubavi utkano je u proizvode ručne izrade od onih koje rade sami strojevi na veliko.

Podijeli ovaj post

Komentara

Prijavite se ili se registrirajte kako bi ostavili komentar

Košarica

Košarica je prazna

3

Korisnički račun

Nemate korisnički račun?
Kreiraj korisnički račun
4