Sprej protiv komaraca
zoom_in
  • Sprej protiv komaraca
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Sprej protiv komaraca

49,90 HRK
s PDV-om Dostava: unutar nekoliko dana

100ml, 200ml

Zapremina
Količina

E-mail potvrda

Nakon izrade i potvrde narudžbe, na e-mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete e-mail potvrdu da je narudžba zaprimljena. Potvrda se generira automatski od strane servera te prosljeđuje kupcu u trenutku potvrde narudžbe.

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo provjerite:

  • 1. Da li je poruka u vašem Junk/Spam folderu
  • 2. Da li je vaš mailbox pun
  • 3. Da li se artikli nalaze u vašoj košarici nakon prijave na stranicu Mala od lavande te u tom slučaju ponovite proces naručivanja.

Napomena:

Kod odabira Kartičnog plaćanja, molimo pričekajte da vas na kraju procesa plaćanja sustav vrati na stranicu Male od lavande.

Sprej protiv komaraca sastavljen je 100% prirodno, na bazi hidrolata lavande koji umiruje svaku kožu, suncokretovog ulja koje ce ciniti kozu meksom, nahraniti je i zadržati miris spreja, te kombinacije eteričnog ulja limunske trave, citronele i etericnog ulja lavandina koja daju
ovom proizvodu predivan svježi miris koji smeta komarcima.
Proizvod je potrebno protresti prije svake upotrebe kako bi se komponente ulja i hidrolata spojile i poprskati po izloženim dijelovima kože.
Pogodan je za djecu i odrasle.

____________________

A spray against mosquitoes based on lavender flower water and sunflower oil to soften the skin, lemongrass essential oil, citronella essential oil and a high content of lavender essential oil for its distinctive scent that those bloodsucking insects can't stand. 

Podaci

Sirovisnki sastav
Hidrolat lavandina, maslinovo ulje, eterično ulje lavandina, eterično ulje citronele, eterično ulje limunske trave

Moglo bi vas zanimati..