Eterično ulje - Čajevac
zoom_in
  • Eterično ulje - Čajevac
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Eterično ulje čajevac

54,90 HRK
s PDV-om

10ml

x (x)
Količina

Napomena:

Kod odabira Kartičnog plaćanja, molimo pričekajte da vas na kraju procesa plaćanja sustav vrati na stranicu Male od lavande.

Vaša narudžba će biti potvrđena samo kad kliknete na gumb "NARUČITE UZ OBVEZU PLAĆANJA" na kraju procesa narudžbe.

Zbog široke primjene i aspekta djelovanja s pravom je nosioc titule kao jednog od najpopularnijih i najtraženijih ulja u aromaterapiji.

Vrlo jaki antiseptik i fungicid koji djeluje protuupalno te se koristi u tretmanima kod upalnih stanja kože i akni, kod tretmana peruti, bradavica, prehlade i gripe, rana, ugriza kukaca, smrzotina, gljivica, atletskog stopala, upala mokraćnog mjehura, vaginalnih gljivičnih infekcija te kao prevencija na upalu kože nakon radioterapije .

Eterično ulje čajevca može se aplicirati i nerazrijeđeno direktno na kožu te vrlo rijetko izaziva alergijske reakcije a preporučeno ga je koristiti pomiješanog sa biljnim uljem npr. maslinovim ili bademovim uljem.

Preporučena koncentracija koja se koristi na koži je 5-10% a nerazrijeđeno ulje obično se koristi za liječenje gljivičnih infekcija noktiju.


Oprez: Trudnicama i osobama s kožnim bolestima se ne preporučuje njegova primjena kao i primjena ulja čajevca na bradavice. 

NUSPOJAVE: kod osjetljivih (ili alergičara) osoba može doći do osipa (kontaktni dermatitis), crvenila kože, osipa, svrbeža ili stvaranje mjehura. Preporučuje se da se prije primjene na manjoj površini kože proba ulje kako bi se provjerilo postoji li alergijska reakcija.

x (x)

Podaci

Sirovinski sastav
Melaleuca Alternafolia (Tea Tree) Leaf Oil

Za traženi navedeni pojam nema prodajnog mjesta.