zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Eu Naranča, slatka

49,90 HRK
s PDV-om Dostava: unutar nekoliko dana

10ml

Količina

E-mail potvrda

Nakon izrade i potvrde narudžbe, na e-mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete e-mail potvrdu da je narudžba zaprimljena. Potvrda se generira automatski od strane servera te prosljeđuje kupcu u trenutku potvrde narudžbe.

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo provjerite:

  • 1. Da li je poruka u vašem Junk/Spam folderu
  • 2. Da li je vaš mailbox pun
  • 3. Da li se artikli nalaze u vašoj košarici nakon prijave na stranicu Mala od lavande te u tom slučaju ponovite proces naručivanja.

Napomena:

Kod odabira Kartičnog plaćanja, molimo pričekajte da vas na kraju procesa plaćanja sustav vrati na stranicu Male od lavande.

Eterično ulje slatke naranče (Citrus sinensis) ima slatku i osvježavajuću aromu te potiče optimizam i uveseljava.

Zbog svojih sastojaka djeluje kod nervoza, stresa, tahikardije, loše probave, depresije, živčane napetosti...

BOLJE RASPOLOŽENJE I DEZINFEKCIJA - kod osjećaja depresije, potištenosti i pesimizma, ovo ulje neka bude vaš prvi izbor. U aroma lampicu (ili još bolje u difuzor) dodajte ukupno 10-15 kapi slatke naranče i lavande prave. Ova kombinacija odagnat će teške misli, dezinficirati prostor, opustiti um, dati nam poticaj da se aktiviramo.

Topla kupka sa svijećama obnovit će tijelo i um; u kadu s vodom dodajte mješavinu od 5 žlica sojinog vrhnja, 2 žlice bademovog biljnog ulja, 6 kapi slatke naranče i 4 kapi korijandera. Ova ulja opustit će, pomoći da otpustite nelagodne emocije, te tako omogućiti tijelu da se regenerira. Nakon kupke nećete se ni sjećati da ste bili depresivni!

POBOLJŠANJE PROBAVE - kod tegoba s probavljanjem hrane, napetosti, grčeva i/ili mučnine u želucu pripremite slijedeću mješavinu: u 10ml biljnog ulja dodajte 5 kapi slatke naranče i 3 kapi komorača. Nanesite na područje trbuha i utrljajte.

DETOKSIKACIJA - ulje slatke naranče potiče detoksikaciju, ali i bodri naš um da izdržimo u postu. U mješavinu od 30 ml biljnog ulja lješnjaka, dodajte 7 kapi borovica bobice, 6 kapi čempresa i 10 kapi slatke naranče. Ista će potaknuti cirkulaciju i rad limfe, ali i bubrega. Nanesite na noge, bedra, područje trbuha.

Suho četkanje kože može doprinijeti detoxu, pa nabavite prirodnu i čvrstu četku. Osim pilinga mrtvih stanica kože, četkanje će potaknut limfnu drenažu i cirkulaciju. Nekoliko pravila se treba pridržavati kod četkanja; četka uvijek mora biti suha, a četka se jednom dnevno ukoliko nemate problema s kožom. Pokretima se krećite od stopala/dlanova prema srcu, izbjegavajući nježne dijelove (bradavice, lice, i sl), postupak je gotov na trbuhu gdje se kružnim pokretima krećete u smjeru kazaljki na satu.

Ulje slatke naranče jedno je od najsigurnijih, a može se koristiti u kulinarstvu, ili u garderobi za osvježenje ormara, na pamučnim vaticama u kuhinjskim ormarima ako imate problema s moljcima i sl.

Djelovanje: smiruje, potiče probavni sustav i cirkulaciju; protuupalno, sedativ, antidepresiv;

Indikacije: tjeskobe, nervoze, otežana probava, nadutost, spazmi kod gastritis; smanjuje apetit

Napomena: Ulje nije fototoksično.

izvor:femina.hr

____________________

Essential oil of sweet orange (Citrus sinensis) has a sweet and refreshing flavor and encourages optimism and entertains. Because of its ingredients act with nervousness, stress, tachycardia, poor digestion, depression, nervous tension ...
A BETTER MOOD AND DISINFECTION  - with feelings of depression, despondency and pessimism, this oil should be your first choice. The aroma lamp (or even better in a diffuser), add 10-15 drops of sweet orange and lavender. This combination will drive away the heavy thought, disinfect the area, relax the mind, to give us the will to be activate.
 A warm bath with candles will regenerate the body and mind; in the tub with water, add a mixture of 5 tablespoons soy cream, 2 tablespoons almond vegetable oil, 6 drops of sweet orange and 4 drops of coriander. These oils will relax, help you release uncomfortable emotions, thus enabling the body to regenerate. After the bath you can not remember that you were depressed?

Moglo bi vas zanimati..