zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Gel od čajevca

49,90 HRK
s PDV-om Dostava: unutar nekoliko dana

100ml

Količina

E-mail potvrda

Nakon izrade i potvrde narudžbe, na e-mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete e-mail potvrdu da je narudžba zaprimljena. Potvrda se generira automatski od strane servera te prosljeđuje kupcu u trenutku potvrde narudžbe.

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo provjerite:

  • 1. Da li je poruka u vašem Junk/Spam folderu
  • 2. Da li je vaš mailbox pun
  • 3. Da li se artikli nalaze u vašoj košarici nakon prijave na stranicu Mala od lavande te u tom slučaju ponovite proces naručivanja.

Napomena:

Kod odabira Kartičnog plaćanja, molimo pričekajte da vas na kraju procesa plaćanja sustav vrati na stranicu Male od lavande.

Dodatak kolekciji od čajevca je gel koji svojim sastavom omogućava momentalnu apsorpciju aktivnih sastojaka u kožu bez gubitka kvalitete.

Gel je pogodan za tretiranje problematične kože, posebno velikih površina kože obzirom da se sjajno razmazuje u maloj količini. Može se koristiti i prije kreme za lice kako bi se koži osigurala dovoljna količina aktivnih sastojaka dok krema štiti i hrani kožu nakon nanošenja gela.

Pokazao je izvrsne rezultate u tretiranju akni i sličnih poteškoća sa kožom.

Podaci

Sirovisnki sastav
Aqua, Glycerin, Carbomer (carbopol gel), Melaleuca Alternafolia (Tea Tree) Leaf Oil, Phenoxyethanol and Ethylhexylglycerin