Ionsko srebro Prikaži uvećano

Kupnjom ovog proizvoda možete prikupiti do 45 bodova lojalnosti. Vaša košarica će prikupiti ukupno 45 bodova koja se može pretvoriti u voucher Kn 2,25.


Ionsko srebro

Kn 45,00

Iako Mala od lavande preporuča ionsko srebro samo u dermalne svrhe i aplikaciju prije korištenja svih naših pripravaka za lice i tijelo, njegova primjena je daleko veća.

Znate li da postoji univerzalni lijek protiv virusa, bakterija i gljivica, koji uz to diže imunitet i koji je izuzetno jeftin? Radi se o srebru, točnije o ionskom srebru.

Ionsko srebro se sastoji od srebrnih atoma koji su suspendirani za ione unutar demineralizirane (destilirane) vode. Čestice srebra su dovoljno male da prodiru na staničnoj razini i unište patogene svih vrsta, uključujući i bakterije, gljivične spore, parazite i viruse.

Ne samo da srebro uništava patogene, ono pomaže u bržem zacijeljivanju zaraženog ili oštećenog tkiva. Većina centara za tretiranje opeklina koristi razne oblike srebra kao i zavoje za previjanje natopljene srebrom.

Ionsko srebro ima mnogo aplikacija i lako se nanosi te nema negativnih nuspojava. Ono ostavlja korisne bakterije netaknutima.

Ionsko srebro možete nanijeti na kožu ili blazinicama ili u obliku obloga/zavoja ili raspršivanjem po površini kože.
Ne morate se bojati, ne možete se predozirati ovakvom upotrebom!

U čemu sve Ionsko srebro može pomoći ili izlječiti:

Možete ga koristiti kao sprej za opekline čime ćete spriječiti infekcije i osigurati brže ozdravljenje bez ožiljka, također ga možete prskati ili nakapati na lišajeve, čireve, herpesne čireve, bradavice.

Ozlijede: Ionsko srebro gotovo trenutno zaustavlja krvarenje, a svojim prisustvom uništava mikrobe koji bi mogli izazvati infekciju. U dodiru s ranom ne peče, već ima blago anestetičko djelovanje. Ozljede zacijeljuju brže i najčešće bez ožiljaka.

Herpes: Uz primjenu ionskog srebra na prve znakove nastajanja, plikovi i ranice neće se ni razviti.
Ako su se plikovi i ranice već pojavili, ionsko srebro će također pomoći: svojim antivirusnim djelovanjem neće dopustiti daljni razvoj virusa i ubrzati će zacjeljivanje.

Neugodni miris ispod pazuha: Ionsko srebro djeluje potpuno drugačije: Znoj sam po sebi nema neugodan miris. Naprotiv, miris čistog tijela može biti i te kako privlačan suprotnom spolu zbog mirisa feromona sadržanih u znoju.
Neugodni mirisi nastaju zbog utjecaja bakterija koje razgrađuju znoj.
Prisustvo srebra zaustaviti će razvoj bakterija, a time i razvoj neugodnih mirisa.

Ranice u ustima (afte): Ionsko srebro treba uzeti u usta i nastojati da što duže bude u kontaktu s oboljelim mjestom. Nakon držanja u ustima ionsko srebro treba ispljunuti. Postupak se može ponavljati više puta dnevno.
Ako su se afte pojavile u dubini usne šupljine, preporučuje se grgljanje, isto tako više puta dnevno, bez gutanja.

Neurodermitis i druge dermatoze: Ionsko/koloidno srebro je pokazalo prilično dobre rezultate u suzbijanju simptoma i smanjenju vjerojatnosti ponovnog pojavljivanja. Nanosi se špricanjem iz sprej bočice, na čistu i suhu kožu. Nakon špricanja, treba ostaviti da se suši na zraku. Nakon toga se mogu primijeniti druga sredstva: kreme, losioni itd. Postupak se može ponavljati više puta dnevno.

Hemeroidi: Ionsko srebro može u potpunosti spriječiti nastanak problema ili bitno ubrzati olakšanje stanja.

Seboreja, prhut: Iskustva sa ionskim srebrom protiv seboreje vrlo su dobra. Ionsko srebro se može nanositi špricanjem iz sprej-bočice ili se manja količina može izliti na oprano i suho vlasište, te lagano utrljati dobro opranim i osušenim rukama.

Gljivice na koži, noktima, sluznici: Na zaražena mjesta treba nanositi ionsko srebro u što većim količinama i što češće. Može se nanositi špricanjem ili oblozima. Ako su u pitanju nokti, prsti se mogu namakati u posudicama sa ionskim srebrom. Bitno je da koncentracija srebra na zaraženom mjestu bude što veća i da je u kontaktu što duže. Tretman treba ponavljati uporno, koji put i više od mjesec dana.

Neugodni miris nogu: Neugodni mirisi nogu rezultat su znojenja i bakterijskog djelovanja. Često se u proces ukjučuju i gljivice.
Problem se može riješiti nanošenjem ionskog srebra na stopala, prije oblačenja čarapa. Najspretnije je to obaviti špricanjem iz sprej bočice. I čarape i obuća mogu biti tretirani ionskim srebrom, pa će učinak biti bolji i trajniji.

Gingivitis, Krvarenje desni: Ionsko srebro treba uzeti u usta, "protiskivati" kroz zube i nastojati da što duže bude u kontaktu s oboljelim mjestima. Nakon tretmana otopinu ispljunuti. Postupak bi trebalo ponavljati više puta dnevno.

Kućni ljubimci: Ionsko srebro možete koristiti i za njegu kucnih ljubimaca, za porezotine, ogrebotine, ranice i sl., čak i za čišćenje ušiju.

____________________

Ionic silver consists of the silver atoms that are suspended within the ion demineralized (distilled) water. Silver particles are small enough to penetrate at the cellular level and destroy pathogens of all types, including bacteria, fungal spores, parasites and viruses. 

Not only that silver destroys pathogens, it helps in faster healing of infected or damaged tissue. Most of the centers for the treatment of burns uses various forms of silver as well as for bandages soaked in silver. 

Ionic silver has many applications and is easy to apply and has no negative side effects. It leaves beneficial bacteria intact. Ionic silver can be applied to the skin or in the form of pads or linings / or spray bandages to the skin.

What all ionic silver can help or cure:

You can use it as a spray for burns, which will prevent infection and ensure faster healing without scarring, also it can be sprayed or poured in lichens, sores, herpes sores, warts.

Injurys, herpes, odor in the armpits, mouth sores, neurodermatitis and other skin disorders, hemorrhoids, seborrhea, dandruff, fungus on the skin, nails and mucous membranes, odor feet, gingivitis, pet care for cuts, abrasions, sores, etc. 

14 proizvoda iz iste kategorije: