Mala od lavande shopping aplikacija

Mala od lavande shopping aplikacija

Dana:

Neka kupovina naših prirodnih proizvoda bude jednostavnija i brža!

Instalirajte shopping aplikaciju Male od lavande i ubodite 20% popusta na cijeli iznos košarice ;) Na app-u vas čeka kod za popust.

Aplikacija je dostupna na Google store-u za sve android uređaje i na Apple store-u za sve iOS uređaje.

Jedini hrvatski brend kozmetike koji vam nudi pouzdanu, jednostavnu i brzu kupnju dok ste u pokretu!

Dnevno osvježavanje proizvoda sa atraktivnim popustima, detaljni opisi proizvoda sa vrstama primjene i savjetima o njezi kože.

- Brzi pregled, detaljno pretraživanje i sortiranje preko stotinu proizvoda iz ponude.

- Vrste dostave koje zadovoljavaju sve vaše potrebe (24h - GLS / 2-3 dana - HPexpress)

- Sve vrste plaćanja: Bankovna transakcija/Opća uplatnica, Pouzeće, Sve vrste kartica, Paypal.

- Aplikacija je povezana sa web shopom - postojeći korisnici koriste svoje korisničko ime i lozinku kao i do sada na desktop verziji shopa.

- Uvid u sve narudžbe i pristup vlastitom korisničkom računu omogućeni su istovremeno i na web-u i na aplikaciji.

- Pratite svoje pošiljke putem track&trace sistema dostave.

- Primanje poklon bonova i obavijesti o super popustima omogućeno je kroz push obavijesti

Kupujte sigurno i s povjerenjem

Plaćanje je omogućeno putem pružatelja platne usluge “Gpn Data onPay” koji moderan i pouzdan sustav za prihvat platnih kartica na Internetu i u našem slučaju podržava American Express, Mastercard, Maestro, Visa i Diners kartice. Gpn Data onPay omogućava zaštitu i povjerljivost Vaših podataka upotrebom Secure Socket Layer (SSL) protokla sa 128-bitnom enkripcijom podataka. Podaci o plaćanju prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu čime je omogućen siguran prijenos informacija.

Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici, niti pohranjuje brojeve kartica. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima GPN Data onPay sustava.

Gpn Data onPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova te posluje sukladno najvišem sigurnosnom standardu industrije platnih kartica -– PCI DSS Level 1.

Ukoliko za plaćanje koristite kartice uvrštene u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Korisnička podrška

Ukoliko u bilo kojem trenutku korištenja aplikacije zatrebate pomoć stojimo vam na raspolaganju. Ukoliko zatrebate savjet vezan za korištenje ili odabir proizvoda, stručno osoblje stoji vam na usluzi.

e-mail: info@malaodlavande.com

Viber & WhatsApp +385 95 58 72 147

Skype: Mala od lavande

Tel: +385 1 4400 220

Uštedite kupujući

Redovito ažuriramo svoje proizvode i nudimo atraktivne popuste na tjednoj i dnevnoj razini i do -70% za svoje korisnike.

Komentari

Ostavite svoj komentar

* Obavezno polje