zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Balzam za usne Sun protect

29,90 HRK
s PDV-om Dostava: unutar nekoliko dana

5ml

Količina

E-mail potvrda

Nakon izrade i potvrde narudžbe, na e-mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete e-mail potvrdu da je narudžba zaprimljena. Potvrda se generira automatski od strane servera te prosljeđuje kupcu u trenutku potvrde narudžbe.

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo provjerite:

  • 1. Da li je poruka u vašem Junk/Spam folderu
  • 2. Da li je vaš mailbox pun
  • 3. Da li se artikli nalaze u vašoj košarici nakon prijave na stranicu Mala od lavande te u tom slučaju ponovite proces naručivanja.

Napomena:

Kod odabira Kartičnog plaćanja, molimo pričekajte da vas na kraju procesa plaćanja sustav vrati na stranicu Male od lavande.

Balzam za usne Sun protect sadrži procijenjeni zaštitni faktor 20.

Usne nemaju lojne žlijezde i zbog toga ne stvaraju sebum koji ima mnogostruke pozitivne učinke kao što su hidratacija i opskrbljivanje antioksidansom vitaminom E.

Vitamin E je važan antioksidans koji pruža zaštitu od oksidativnog efekta koji pogađa usne tijekom izlaganja vjetru i sunčevim UV zrakama.

Kako usne nisu sposobne same proizvoditi sebum, potrebno ih je dobro zaštititi i posvetiti im njegu koja možda ostalim dijelovima kože nije potrebna u toj mjeri jer sama proizvodi sebum.

Upravo zbog toga formirali smo ovaj proizvod za vas, kako biste na jednostavan način zaštitili svoje usne od vanjskih utjecaja cijele godine kada je sunce vidljivo, a i zimi kada nije, ali samo zato što ga nema, ne znači da UV zrake ne dolaze do nas.

Podaci

Sirovisnki sastav
Ulje čileanske maline, ulje sezama, pčelinji vosak, Vitamin E, miris kokosa

Moglo bi vas zanimati..